Houten vloer stofvrij schuren

 

Stofvrij uw parket laten schuren is dé oplossing tegen overlast van stof. Wij schuren uw houten vloer, zorgen ervoor dat de groeven weer mooi schoon worden en werken uw vloer af met de eindafwerking van uw keuze.

Traprenovatie Holland maakt gebruik van het Bona Dust Care System. Dit is een compleet afgesloten systeem. Dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof niet ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat.

 

Voordelen stofvrij schuren

 

check   Beter voor de gezondheid
check   Schoon, geen schoonmaak achteraf
check   Beter voor het millieu
check   Gunstig voor mensen met allergie

 

Houten vloeren

 

Traprenovatie Holland is eveneens specialist in het leggen van houten vloeren. Jarenlange ervaring waarborgen vakmanschap. Wij leggen houten vloeren van diverse materialen en kleuren. Ook het patroon van de vloer (de wijze van leggen) beïnvloedt de uitstraling van de houten vloer.

 

Informeer naar de mogelijkheden

 

Wilt u ook zonder overlast uw houten vloer laten schuren? Wilt u uw houten vloer een andere kleur of een geheel andere uitstraling geven? Wij maken o.a. gebruik van de monocoat oliën.

Of wilt u een houten vloer laten leggen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze HOME pagina, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.